Logo

Ingefær-jordnødde sauce med basilikum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ingefær-jordnødde sauce med basilikum

 

Det her er en af mine yndlingssaucer med en både krydret, aromatisk og blød smag. Server den til grillet kylling, svinekød eller hvid fisk samt skaldyr.

4-6 portioner

 

#

1 stort fed hvidløg

1½ dl kokosmælk

5 spsk peanutbutter

¾ dl færdigkøbt ginger glaze & woksauce eller en anden sursød sauce

cirka 30 friske thaibasilikumblade eller almindelig basilikum

½ tsk chiliflager

1 lime, saft af

*

Hak alle ingredienserne til en jævn sauce i en foodprocessor med skarp kniv, eller brug en stavblender.

Opbevares i køleskab i en lukket beholder, så holder den et par dage.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Grillbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.685 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit griller du?
Effektiv reklame - klik her