Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen. Det er på tide at du prøver noget nyt på grillen – PRØV
HER
Til 4 portioner. Tilberedningstid: 40 min (plus marinering)
# Ingredienser
2 kg spareribs
Marinade:
3 spsk hvidvin
2 spsk hakkede, blandede krydderurter
3 fint pressede hvidløgsfed
2 spsk citronsaft
1 spsk sennep
6 spsk olie
3 finthakkede ansjosfileter
salt og peber
* Tilberedning
Bland alt til marinaden godt.
Lad ribbenene trække i marinaden i mindst 30 min og helst
natten over.
Tag ribbenene op af marinaden og steg dem i 35-45 min på
grillen.
Vend dem jævnligt undervejs.
Pr. portion ca. 2262 kJ/541 kcal 42 g protein, 39 g fedt, 0 g
kulhydrater.
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid -
kogebog.dk