Denne ret er meget
lækker når den tilberedes på grill. En alternativ serveringsmåde er at komme grønsagerne
og tofuen i en flækket baguette eller bolle. Giver 4 portioner
# Ingredienser
2 squash, skåret i
tynde strimler
300 g fast tofu,
skåret i 1 cm terninger
24 cherrytomater
2 spsk olie
havsalt og
friskkværnet sort peber efter smag
1 spsk friskhakket
rosmarin
1 spsk friskhakket
persille
2 bundter
rucolasalat, skyllet
8 metalspid
TIL DRESSINGEN:
2 tsk groft sennep
3 spsk olie
2 spsk
balsamicoeddike
2 tsk æblejuice
* Tilberedning
1 Pak
tofuterningerne ind i squashstrimlerne og stik så de indpakkede
tofuterninger og
tomater skiftevis på spiddene.
2 Pensl med olie og
drys med salt, peber, rosmarin og persille.
Grill kebabberne i
6-8 min over middel varme. Vend dem efter behov.
3 Til dressingen
blandes alle ingredienserne i et glas og rystes godt.
4 Ved serveringen lægges rucolasalat på et serveringsfad,
kebabberne lægges
ovenpå og dryppes med dressingen.
Alternativt lægges
kebabberne med dressing i et stykke brød og
garneres med
persille.
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med
grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk eller Grill +.
----------- ooo OÔO ooo -----------