Logo

Kartoffelsalat med æg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kartoffelsalat med æg

 

Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuldt tilbehør Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk - prøv selv.

Til 4 personer

# Ingredienser

700 g små nye kartofler
8 forårsløg

1 hårdkogt æg (efter behag)
2½ dl mayonnaise

1 tsk paprika

salt og peber

2 spsk purløg, fintsnittet
et nip paprika, til pynt

 

* Tilberedning

1 Bring en stor gryde letsaltet vand i kog.
Tilsæt kartoflerne og kog dem i 10-15 min, eller til de er akkurat møre.

 

2 Hæld vandet fra kartoflerne og skyl dem i rindende koldt vand, til de er helt afkølede.
Lad dem dryppe af.

Kom dem op i en skål og stil dem til side.

Skær forårsløgene i tynde, skrå skiver med en skarp kniv.

Hak det hårdkogte æg efter behag.

 

3 Rør mayonnaise, paprika samt salt og peber sammen i en skål.

Fordel dressingen over kartoflerne, tilsæt forårsløg og æg efter behag og vend det forsigtigt sammen.

 

4 Kom kartoffelsalaten op i en serveringsskål, pynt med fintsnittet purløg og et nip paprika.
Dæk med film og stil salaten på køl frem til serveringen.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.095 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her