Som en erstatning for babygulerødder kan du bruge
gulerødder, som er julienneskåret. Det kræver lidt mere arbejde at skære dem
ud, men resultatet vil blive det samme. Giver 4 portioner
# Ingredienser
700 g skyllede babygulerødder
3 spsk olie
3 spsk langkornede ris
ca. 9 dl hønsebouillon
saften af 1 citron
6 spsk hakket frisk mynte
havsalt og friskkværnet sort peber efter smag
* Tilberedning
1 Skær gulerødderne igennem på langs.
Opvarm olien i en dyb stegepande og sauter gulerødderne
over middel til lav varme i 4 min.
2 Rør risene i og dæk dem med hønsebouillon med omkring 1
cm.
Krydr med salt og peber.
Læg låg på og lad det simre til al væsken er blevet
absorberet og
risene er luftige.
3 Lad det køle lidt af og rør så citronsaft og mynte i.
Afkøl for servering.
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med
grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk eller Grill +.
----------- ooo OÔO ooo -----------