Logo

Coleslaw med peberfrugt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Coleslaw med peberfrugt

 

Vores opskrift er nem og giver et fantastisk smagfuldt tilbehør Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk - prøv selv.

Til 10-12 personer

# Ingredienser

1½ dl mayonnaise

1½ dl letmælksyoghurt naturel

et stænk tabascosauce
1 lille hvidkålshoved

4 gulerødder

1 grøn peberfrugt
salt og peber

 

* Tilberedning

1 Dressing: Rør mayonnaise, yoghurt, tabascosauce samt salt og peber efter behag sammen i en lille skål.

Stil den på køl til senere.

 

2 Flæk hvidkålen og skær den i kvarter.

Skær stokken ud og snit kålen meget fint.

Skyl kålstrimlerne i rindende koldt vand og dup dem tørre i køkkenrulle.

Skræl gulerødderne og skær dem i tynde tændstikker på en køkkenmandolin eller i en foodprocessor.
Alternativt kan gulerødderne også rives groft på et rivejern.

Skær peberfrugten i kvarter, fjern kernerne og skær den i meget tynde strimler.

 

3 Bland grønsagerne sammen i en stor serveringsskål.

Vend dressingen i - det tager lidt tid at fordele den jævnt.

Dæk med film og stil coleslawen på køl frem til serveringen.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.665 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit griller du?
Effektiv reklame - klik her