Logo

Bagekartofler med kærnemælksdip

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bagekartofler med kærnemælksdip 

 
Lav lækker grillmad med sommerens friske råvarer. Få grill-opskrifter med kød, fisk, grønt og frugt. Bliv inspireret til lækker mad på grill eller i ovngrill HER.
4 portioner. Tilberedningstid: 1½ time

 
# Ingredienser
4 store kartofler
100 g stribet flæsk
1 løg
1 bæger cremefraiche
2 dl kærnemælk
salt og peber
kørvel til pynt

 
* Tilberedning
1 Skyl kartoflerne, dup dem tørre, pak dem ind i 4 rigeligt store
stykker stanniol og læg dem ind i gløderne.
Lad kartoflerne bage heri i ca. 1-1½ time.

 
2 Skær flæsket i tern og lad det stege sagte på en pande.

 
3 Pil løget og skær det i tern.
Lad flæsket køle af og bland det med løgternene.

 
4 Rør cremefraichen sammen med kærnemælken og smag
til med salt og peber. Rør flæske-løgternene i.

 
5 Anret kartoflerne sammen med kærnemælksdippen og
server med pynt af kørvel.
Lammeryg passer godt hertil.

 
Pr. portion ca. 1651 kJ/395 kcal 8 g protein, 24 g fedt, 33 g kulhydrater

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 923 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit griller du?
Effektiv reklame - klik her