Hvis du har chancen for at gå på fasanjagt, skal du være
sikker på, hvordan du behandler kødet. Fasanskind er ekstremt sejt og bør flås
af med fjer og det hele. Hvis du køber fasaner i stedet for at skyde dem, kan
du finde dem hos vildthandleren. Server fasanerne med en sød, frugtbaseret
barbecuesauce. Giver 6 portioner
# Ingredienser
2¼ dl stærk cider
1¼ dl vegetabilsk olie
½ dl sojasauce
75 g farin
½ dl
friskpresset citronsaft
2 spsk
Worcestershire sauce
2 spsk revet gulerod
2 spsk finthakket persille
2 fed knust hvidløg
1 laurbærblad
3 peberkorn
6 fasanbryster med ben, men uden skind
olie
* Tilberedning
1 Kom alle ingredienserne undtagen fasanerne i en gryde og
bring dem i kog over middel varme.
Skru ned for varmen og lad dem simre i 5 min.
Fjern gryden fra varmen og lad den køle af til
stuetemperatur.
2 Læg fasanerne i en glasbageform.
Hæld marinaden over fasanerne og sørg for at de er dækket på
alle sider.
Dæk til og lad dem marinere i køleskab i 6-8 timer eller
natten over.
3 Tag fasanerne op og gem marinaden.
Dup dem tørre med køkkenrulle og pensl dem omhyggeligt med olie
på begge sider og grill dem over middel varme, vend dem en
enkelt gang
og pensl med marinaden hver 5. minut.
Stegetid 15-20 min eller til kødsaften er klar.
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes
med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk eller Grill +.
----------- ooo OÔO ooo -----------