Den indbydende søde smag af and passer fint sammen med den
lette syrlighed af friske abrikoser. Sørg for at frugten ikke er overmoden, da
den så vil gå i stykker under stegningen.
Giver 4 portioner
# Ingredienser
4 andebryster (ca. 900 g i alt)
8 modne, men faste friske abrikoser
4 spsk lys sojasauce
4 spsk orangemarmelade
friskkværnet sort peber efter smag
8 flade metalspid
* Tilberedning
1 Skindet kan eventuelt fjernes fra andebrysterne.
Skær dem i mindre stykker og læg dem i en glasbageform.
Halver abrikoserne og fjern stenene.
2 Kom sojasauce, marmelade og peber i en lille skål og bland
godt.
Hæld marinaden over andebrysterne, dæk til og lad dem
marinere ved
stuetemperatur i 2 timer eller længere i køleskab. Vend dem
ind imellem.
3 Stik andestykker og abrikoser skiftevis på de flade
metalspid.
Grill over middel varme og vend dem efter behov.
Stegetid 8-10 min eller til de er stegt som du ønsker det.
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes
med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk eller Grill +.
----------- ooo OÔO ooo -----------