Kammuslinger fås
både friske og frosne. Friske muslinger skal have en sød duft. Deres farve
varierer fra lys beige til bleg rosa.
Forberedelsestid 15 min
/ Stegetid 4- 6 min / 4 portioner
Gas Direkte høj
varme / Kul Direkte
# Ingredienser
16 store,
kammuslinger gerne friske
16 strimler
prosciutto (lufttørret parmaskinke),
skåret i samme
bredde som kammuslingerne
(typisk 8 skiver,
der er halveret)
1 spsk olie
saften af 1 lime eller
citron
Friskkværnet sort
peber
* Tilberedning
1. Læg muslingerne
på et skærebræt, og
vikl dem hver især
ind i en strimmel prosciutto.
2. Rør olie,
limesaft og sort peber sammen.
3. Dyp muslingerne
en ad gangen i olieblandingen, og
stik dem på fire
metalspid.
Smid resten af
limeblandingen væk.
Grill over direkte,
høj varme i 4-6 min, til muslingerne
er møre; vend
forsigtigt en gang undervejs.
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk