Logo

Grillspid sværdfiskekebabs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillspid sværdfiskekebabs

 

Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuld ret Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk - prøv selv.

Til 4 personer

 

# Ingredienser

600 g sværdfiskesteaks uden ben, ca. 2½ cm tykke og i 2½ cm store tern

20 friske laurbærblade

olie, til at pensle med

 

Marinade:

4 spsk olie
2 spsk citronsaft

1 fed hvidløg, knust sammen med ¼ tsk salt

¼ tsk hvid peber

et nip stærk eller røget paprika efter behag
1 løg, i smalle både

4 friske laurbærblade, revet i mindre stykker

 

Dressing:

5 spsk ekstra jomfruolie
5 spsk citronsaft

2 spsk frisk dild, fintsnittet

 

* Tilberedning

1 Marinade: Pisk olie, citronsaft, hvidløg, peber og paprika sammen i en skål (ikke metal).

Tilsæt sværdfisken og vend det hele godt sammen med hænderne.

Drys løgene og de iturevne laurbærblade over.

Dæk med film, stil det på køl og mariner fisken i mindst 4 timer.

 

2 Lav i mellemtiden dressingen:

Pisk alle ingredienserne sammen i en lille skål, dæk med film og stil den til side.

3 Kom de hele laurbærblade i en ildfast skål
og overhæld dem med kogende vand.

Lad dem stå og trække i l time, dup dem tørre og stil dem til side.

 

4 Varm grillen godt op.

Pensl 4 lange metalspid let med olie og sæt fisken, løgene og 5 laurbærblade på hvert spid.

Grill spiddene på en oliepenslet grillrist i 10-15 min, eller til sværdfisken føles fast.
Vend dem jævnligt undervejs og pensl dem samtidig med marinaden.

Stænk spiddene med dressingen og server straks.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.170 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her