Her får du opskriften på grillede østers de luxe (snack) viklede
med lidt bacon. Hvis du ikke er til østers, men føler, at du skal give dem en
ny chance, så er det her en superfed måde at genstarte på.
❤ Vi hjælper dig med at lykkes på
grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk - prøv selv.
Til 4 Personer.
# Ingredienser
36 friske østers
18 tynde skiver bacon uden svær
1 spsk mild paprika
1 tsk cayennepeber
Sauce:
1 frisk rød chili, uden kerner og finthakket
1 fed hvidløg, finthakket
1 skalotteløg, finthakket
2 spsk persille, finthakket
2 spsk citronsaft
salt og peber
* Tilberedning
I køkkenet
Åbn østersene hen over en skål og gem saften.
Løsn østersene
fra bundskallerne og lad resten af saften fra dem løbe ned i skålen.
Sauce: Kom chili, hvidløg, skalotteløg, persille og
citronsaft op i en skål og krydr med salt og peber. Dæk med film og stil saucen
på køl til senere.
Skær hver skive bacon igennem på midten.
Drys østersene med paprika og cayennepeber og rul dem ind i
en halv skive bacon hver.
Stik en tandstikker, der har ligget i vand, igennem hver
østers, eller træk 9 østers på 4 udblødte træspid.
Ved grillen
Varm grillen godt op.
Grill dem på grillristen ved høj varme i 5 min, eller til
baconen er smukt brunet og sprød.
Vend dem jævnligt undervejs.
Varm samtidig de rengjorte skaller i ovnen eller i siden af
grillen.
Anret østersene i skallerne på et serveringsfad og server
straks med saucen ved siden af.