Lækre lammesteaks med smag af citron og dertil ovnbagte
kartofler med tomatpesto, der består af pinjekerner, parmesanost og hvidløg. Se
opskriften her.
Portioner: 6. Tid: 35 min + marinering 3 timer eller natten
over
# Ingredienser
6 lammesteaks (660 g)
1,25 dl citronsaft
1,25 dl tør hvidvin
2 fed hvidløg
PESTO AF SOLTØRREDE TOMATER
150 g soltørrede tomater, afdryppet
1,25 dl olie
80 g pinjekerner, ristede
25 g parmesanost, revet
2 spsk citronsaft
2 fed hvidløg, presset
* Tilberedning
Skær fedtet af lammesteakene, og læg dem i et fad.
Hæld en blanding af citronsaft, hvidvin og hvidløg ved, dæk
fadet til,
og stil det i køleskab i 3 timer eller natten over.
Afdryp lammet, og kasser marinaden.
Steg kødet på en varm, oliesmurt grillpande eller på en åben
havegrill,
til det er stegt som ønsket.
Lav imens tomatpestoen: Blend ingredienserne, til de er
blandet.
Server lammesteakene med pestoen.
Pr. portion: 41 g fedt, 2182 kj
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid -
kogebog.dk