Logo

Lammekoteletter med agurke-kartoffelsalat og mormordressing

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lammekoteletter med agurke-kartoffelsalat og mormordressing


Server dejlige lammekoteletter direkte fra grillen med en frisk kartoffelsalat med agurk og skøn mormordressing. En dejlig sommeret.

 

4 personer. Forberedelse: 45 min. Tilberedning: 10 min. Grillmetode: Direkte. Sværhedsgrad: Let.

 

# Ingredienser:

4 lammekoteletter  
3 spsk olie
1 citron

3 kviste frisk rosmarin
2 fed hvidløg
1 tsk salt

 

Agurke-kartoffelsalat:
600 g nye kartofler
1 agurk

1 rødløg

100 g fetaost
50 g sorte oliven
4 kviste persille
1 lille bundt dild
1 lille bundt radiser

 

Mormordressing:
½ dl piskefløde

1 citron
1 tsk sukker
peber

*

I køkkenet

Marinér lammekoteletterne i olie, citronsaft, rosmarin, presset hvidløg og salt.

Massér marinaden godt ind i kødet.
Lad kødet marinere i et par timer.

Skrub kartoflerne, og kog dem lige netop møre. Afkøl kartoflerne.
Skær agurken i tynde skiver og løget i tynde både.

Vend kartofler med agurk, løg, fetaost i tern og oliven.
Hak krydderurterne, og halvér radiserne, og vend det i salaten.
Rør fløde med citronsaft, sukker og peber.

Ved grillen

Grill koteletterne ca. 4 min. på hver side.

Servér med agurke-kartoffelsalat, og dryp mormordressing over.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Grillbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.322 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit griller du?
Effektiv reklame - klik her