Middelhavspoussiner skal laves på en grill med låg for at sikre at poussinerne bliver gennemstegt og samtidig holder sig saftige og lækre. Få opskriften her! Giver 4
portioner
# Ingredienser
50 g usaltet smør, blødgjort
2 skiver prosciutto, finthakket
2 spsk finthakket rosmarin
2 soltørrede tomater i olie, afdryppet og hakket fint
2 tsk dijonsennep
havsalt og friskkværnet sort peber efter smag
2 poussiner a 700 g eller 4 små
1 lille citron skåret i både
* Tilberedning
1 Kom smør, prosciutto, rosmarin, tomat og sennep i en lille
skål og bland godt.
2 Drys poussinerne let med salt og peber.
3 Løsn forsigtigt skindet fra brystet på poussinerne og
lad en finger glide ind under så der dannes en lomme.
Øs halvdelen af smørblandingen ind i hver lomme og
glat skindet så overfladen bliver jævn.
4 Pak hver poussin ind i olieret, kraftig folie sammen med
citronbåde og
luk samlingerne godt. Grill over middel varme i ca. 30 min
og
vend dem ind imellem.
5 Læg pakkerne med poussinerne med brystsiden opad (med
grillhandsker),
og riv papiret op så fuglene ligger helt frit, men saften
bliver liggende i folien.
Læg låg på grillen og steg i yderligere 15 min eller indtil
poussinerne er gyldenbrune og gennemstegte.
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes
med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk eller Grill +.
----------- ooo OÔO ooo -----------