Opskrift på virkelig lækker og nem helstegt kylling, med
tilberedning på grill. Saftig kylling med meget smag - Opskriften er her
Personer: 4. Forberedelse: 15 min. Tilberedning: 35-40 min.
Grillmetode: Direkte.
Sværhedsgrad: Middel. Grilltemperatur: 180 °C. Kernetemperatur:
75°. C. Udstyr: Rotisseri
# Ingredienser
1 hel kylling
1 hvidløg
1 bundt persille
salt og peber
*
I køkkenet
Pil hvidløget og hak det og persillen groft.
Fyld kyllingen med hvidløg og persille, og sæt den på
rotisseriet.
Krydr godt med salt og peber.
Ved grillen
Klargør grillen til direkte, middelhøj varme.
Sæt rotisseriet på grillen, og lad kyllingen rotere i 35-40
min., til kernetemperaturen er ca. 73 °C.
Tips: Kernetemperaturen stiger ofte 2-5 °C, efter at
kyllingen er taget af grillen.
Kyllingen skal have en kernetemperatur på 75 °C, når den
serveres.