Logo

Kylling Cajun

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kylling Cajun

 

Kylling krydret med det sydamerikanske blandingskrydderi cajun, et krydderi med adskillige ingredienser, hvoraf paprika er det mest ...

Til 4 personer

 

# Ingredienser

4 store kyllingeunderlår

4 kyllingeoverlår

2 friske majskolber, uden blade og silke

75 g smør, smeltet

et par kviste bredbladet persille

 

Cajun Krydderiblanding:

2 tsk løgpulver

2 tsk paprika

2 tsk salt

1 tsk hvidløgspulver

1 tsk tørret timian

½ tsk cayennepeber

½ tsk fintmalet sort peber

½ tsk fintmalet hvid peber

¼ tsk stødt spidskommen

*

 

I Køkkenet

Skær 2-3 skrå snit i begge slags kyllingelår med en skarp kniv og læg dem i et stort fad.

Skær majskolberne i 4 cm tykke skiver og kom dem op i fadet.

Rør alle ingredienserne til krydderblandingen sammen i en lille skål.

Pensl kyllingen og majsen med smeltet smør og drys krydderblandingen over.

Vend det hele godt sammen.

 

Ved Grillen

Varm grillen godt op.

Grill kyllingen på risten ved jævn-stærk varme i 15 min, læg derefter også majsene på og grill videre i 10-15 min, eller til kyllingen er gennemstegt og begynder at blive mørk i kanterne.

Vend majs og kylling jævnligt undervejs.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Grillbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.726 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit griller du?
Effektiv reklame - klik her