Den grillmad, som typisk bliver tilberedt på grill, vil
oftest være ribben, steaks, pølser og andre former for kød men fjerkræ er også godt
grillen.
Til 4 portioner. Tilberedningstid: 25 min
# Ingredienser
4 tynde kalkunschnitzler à 150 g
salt og peber
stødt koriander og karry
2 bananer
1 bæger yoghurt naturel
1 bæger cremefraiche
2 spsk ananassaft
* Tilberedning
1 Skyl kalkunschnitzlerne, dup dem tørre, bank dem lidt
fladere mellem 2 lag husholdningsfilm og skær dem over på
langs.
2 Skræl bananerne og del dem i fire stykker.
Læg en kvart banan på hver schnitzel og rul sammen.
Luk rullerne med tandstikkere og steg dem på grillen i ca.
20 min.
Vend dem jævnligt undervejs.
3 Rør yoghurten glat med cremefraiche og
smag til med karry og ananassaft.
4 Anret kalkunrullerne sammen med denne karrysauce.
Pr. portion ca. 1572/376 kcal. 39 g protein, 14 g fedt, 18 g
kulhydrater
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid -
kogebog.dk