En kyllingeburger med ingredienserne fra en god caesar salad...En
nem opskrift på en klassiske og velsmagende salat, fyldt med kylling. Server
den til frokost eller som en let aftensmad.
Personer: 4. Forberedelse: 10 min. Tilberedning: 45 min. Grillmetode:
Direkte.
Optænding - gas: Middel. Sværhedsgrad: Middel.
Grilltemperatur: 200 °C
# Ingredienser
4 kyllingebryst
4 skiver røget skinke
3 skiver cheddar
4 skiver primadonna eller gouda
4 skiver parmesan
4 stilke rosmarin
salt og peber
olie
4 burgerboller
Tilbehør:
1 romainesalat
8 små blommetomater
3 radiser
Dressing:
250 g cremefraiche 18%
½ tsk dijon
1 spsk olie
1 tsk karry
1 fed hvidløg
salt og peber
*
I køkkenet
1. Halvér kyllingebrysterne, og skær dem næsten igennem på
langs.
Halvér skinkeskiverne.
Læg en skive skinke og en skive af de forskellige ostetyper
ind i hvert kyllingebryst.
Spids en rosmarinkvist og stik den igennem kyllingebrystet,
så den holder på ost og skinke.
2. Skyl salat, tomater og radiser.
Skær salaten i mindre stykker, halvér tomaterne, og skær
radiserne i skiver.
3. Lav dressingen: Rør alle ingredienser sammen i en skål.
Ved grillen
1. Gør først grillen klar til middel, direkte varme – lad
den blive godt varm.
Grill kyllingebrysterne i cirka 3-4 minutter på hver side.
Tag dem af, når de har en kernetemperatur på 75 °C.
Lad dem hvile 3-4 minutter inden servering.
Mens de hviler, griller du burgerbollerne.
2. Saml burgerne – læg salat på burgerbollens bund efterfulgt af tomater og
radiser.
Smør dressing på og top med kyllingebrystet.
Læg toppen af bollen på og servér.