Berberi andebryst á l'orange er en skøn klassiker og bliver
endnu bedre på grill. Smager skønt hele sommeren og til både mortensaften og jul
- få opskriften her.
4 personer
#
Ingredienser
2 berberi andebryster
ABRIKOSGLASERING:
1½ dl abrikosmarmelade
2 tsk soyasauce
1 spsk cognac
ORANGEMARINADE:
1 dl orangejuice
½ dl tør hvidvin
1 spsk sesamolie
2 tsk friskhakket timian
* Tilberedning
Glasering: Purer evt. marmeladen gennem en sigte og rør den
sammen med soyasauce og cognac.
Skær andebrysterne fri for skind.
Læg kødet i en kraftig plastpose.
Pisk marinaden sammen og hæld den ved.
Luk for posen og lad kødet marinere 2-3 timer i køleskab.
Dryp kødet af i en sigte.
Hæld marinaden ud.
Læg andekødet på en penslet rist 10-12 cm fra gløderne.
Grill det først 7 -8 min på begge sider.
Krydr med salt og peber.
Pensl dernæst med abrikosglasering og giv det yderligere ca.
2 min på begge sider.
Krydr med salt og peber.
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid -
kogebog.dk