Logo

Svinemørbrad med krydderurter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Svinemørbrad med krydderurter

 

Mørbrad med en skov af krydderurter, som giver kødet en rigtig dejlig smag. Er velegnet til grill eller grillpande.

 

Personer: 4. Forberedelse: 10 min. Tilberedning: 20-30 min. Grillmetode: Indirekte.

Optænding - gas: Middel. Sværhedsgrad: Let. Grilltemperatur: 200 °C. Kernetemperatur: 65 °C.

Udstyr: Rotisseri, Rotisserikurv

 

# Ingredienser

1 svinemørbrad (ca. 800 g)
2 kviste frisk rosmarin
2 kviste frisk salvie
olie
salt og peber

*

I køkkenet

Fjern fedt og sener fra svinemørbraden.

Gnid mørbraden med lidt olie og godt med salt og peber.

Lav et leje af salvie og rosmarin i rotisserikurven, læg mørbraden ovenpå.

Læg resten af salvien og rosmarinen ovenpå, og klik låget fast, så det holder urterne på plads.

 

Ved grillen

Klargør grillen til indirekte varme, ca. 200 °C.

På en kulgrill skal du bruge briketter i en mængde, der svarer til en halv grillstarter.

Sæt kurven på rotisseriet, og start motoren.

Grill mørbraden i ca. 30 minutter, eller indtil den har en kernetemperatur på ca. 65 °C.

Tag mørbraden af grillen, og lad den hvile i 5-10 minutter.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Grillbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 3.014 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit griller du?
Effektiv reklame - klik her