Varm sake – japansk
risvin - når disse koteletter er klar til at blive serveret. De passer godt
sammen med fried rice og nudler, og så smager det virkelig godt. Giver 4
portioner
# Ingredienser
4 svinekoteletter
½ dl sojasauce
2 spsk revet ingefær
2 spsk sake eller mirin
(sød risvin)
2 kopfulde pankorasp
* Tilberedning
1 Bland alle
ingredienserne undtagen svinekoteletterne og
pankorasp og rør dem
godt sammen.
2 Læg koteletterne i
et glasfad, hæld blandingen over kødet og
lad det marinere i
2-4 timer. Tag det op af marinaden og
vend dem i pankorasp,
så det er dækkede.
3 Grill over middel
varme, 5-7 min på hver side og pas på
ikke at give dem for
meget. så kødet bliver tørt.
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med
grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk eller Grill +.
----------- ooo OÔO ooo -----------