Logo

Burger med spændende cajun kød og bacon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Burger med spændende cajun kød og bacon

 

Så blev det til hjemmelavede burger - cajun style! Med æble, løg og kartoffel. Et lille tip ... Cajunmix passer til vores smag

Til 4-6 personer

 

# Ingredienser

225 g søde kartofler, skrællede og i tern

450 g svinekød, friskhakket

1 granny smith-æble eller et andet syrligt æble, skrællet og revet

2 tsk cajunkrydderi

2 løg

1 spsk frisk koriander, fintsnittet

2 spsk solsikkeolie

8-12 skiver mager bacon

salt og peber

 

Tilbehør:

4-6 burgerboller

salatblade

*

 

I Køkkenet

Kog de søde kartofler i en gryde letsaltet kogende vand i 15-20 min, eller til de er møre.

Lad dem dryppe godt af, mos dem og stil dem til side.

 

Kom kødet op i en skål, tilsæt kartoflerne, revet æble og cajunkrydderi.

Riv 1 af løgene og tilsæt det sammen med salt og peber efter behag og frisk koriander.

Ælt det godt sammen og form farsen til 4-6 lige store burgere.

Dæk med film og stil på køl i 1 time.

Skær resten af løget i skiver.

 

Ved Grillen

Varm grillen godt op.

Varm 1 spsk af olien op på en pande.

Tilsæt løget og steg det ved svag varme i 10-12 min under omrøring, til det er blødt.

Tag panden af grillen og stil den til side.

Pak burgerne ind i 2 skiver bacon hver.

 

Steg burgerne på grillristen i 4-5 min på hver side, eller til de er gennemstegte.

Flæk og lun bollerne og læg dem sammen med salatblade, burgere og stegte løg.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.786 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit griller du?
Effektiv reklame - klik her