Logo

Tykstegssandwich med fennikel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tykstegssandwich med fennikel

 

Ved tilberedning i pande steges et minut mere end på grill, på begge sider.

Opskriften er beregnet til 4 personer

 

#

4 tykstegsbøffer a ca. 200 g

4 pitabrød

rucolasalat

1 fennikel, skåret i tynde skiver

1 rødløg, skåret i tynde skiver

1 fed hvidløg, presset

1 spsk grov dijonsennep

2 spsk hvidvinseddike

4 tsk sukker

salt og peber

*

Varm olien op i en pande og sauter fennikel, løg og hvidløg.

Skru op for varmen, kom sukker i og lad det karamellisere under omrøring, til alt bliver brunt.

Rør sennep og eddike i og krydr med salt og peber.

Lad simre i 10 minutter under omrøring.

 

Grill steakene 4 minutter på hver side.

Flæk pitabrødene og grill dem med 1 minut.

Læg fennikel-løg-blandingen underst i pitabrødet, læg en steak på, krydr med salt og peber, kom rucolasalat øverst og slut af med den anden halvdel af brødet.

 

Grilltid - 4 minutter på hver side

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.469 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her