Logo

T-bone steak med et strejf af mynte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

T-bone steak med et strejf af mynte

 

Ved tilberedning i pande steges et minut mere end på grill, på begge sider.

Opskriften er beregnet til 4 personer

 

#

2 T-bone steaks, ca. 3 cm tykke

1 dl olivenolie

2 ubehandlede citroner, saft og revet skal af

2 fed hvidløg

2 rosmarinkviste

1 timiankvist

1 bdt frisk mynte

salt og peber

sukker

*

Hæld olivenolien i en blender sammen med revet skal og saften af de to usprøjtede citroner.

Tilføj hvidløg, rosmarin, timian og mynte og blend det hele.

Kom kødet i en skål, dæk det med marinaden og mariner 2 timer i køleskab.

Lad det dryppe godt af, krydr med salt, peber og lidt sukker.

Grill på begge sider 7-8 minutter ved middel varme.

Pensl med marinaden flere gange undervejs.

Lad kødet hvile i 5 minutter før servering.

Også hertil passer grillede grønsager ganske fremragende.

 

Grilltid - 7-8 minutter på hver side ved middel varme.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Grillbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.660 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit griller du?
Effektiv reklame - klik her