Logo

Oksemørbradbøf med løg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Oksemørbradbøf med løg

 

Ved tilberedning i pande steges et minut mere end på grill, på begge sider.

Opskriften er beregnet til 4 personer

 

#

4 oksemørbradbøffer a ca. 200 g

3 mellemstore løg

2 spsk rapsolie

salt og peber

sukker

*

Bøfferne krydres med salt og peber og lidt sukker.

Rapsolien opvarmes i en pande, og kødet steges 2 minutter på hver side.

Derefter tages det af panden, pakkes ind i alufolie og hviler 5 minutter i ovnen ved 80 °C.

Løgene skæres i tynde ringe og steges gyldne i saften fra kødet.

Anret bøfferne på en tallerken og garner dem med de ristede løg.

 

Tip til tilbehør: Grillede grønsager

#

4 auberginer

4 gulerødder

4 løg

4 squash

2 røde peberfrugter

2 gule peberfrugter

1 helt hvidløg

groft havsalt

 

Marinade:

5 fed hvidløg

2½ dl olivenolie

4 rosmarinkviste

3 timiankviste

1 tsk rørsukker

*

Skyl squash og auberginer og skær dem i 5 mm tykke skiver på langs.

Pil løg og gulerødder og skær dem i 3 mm tykke skiver.

Skær peberfrugterne i kvarter og fjern kernerne.

Skær top og bund af hvidløget.

Pil hvidløgsfeddene, pres dem og bland dem med de øvrige ingredienser til marinaden.

Mariner grønsagerne heri i 2 timer og rør rundt af og til.

 

Det hele hvidløg pakkes ind i alufolie, dryppes med lidt olivenolie og grilles ved høj varme i 20 minutter.

Grill grønsagerne på den varme grill, fx i en grillkurv, til der dannes mønster på dem.

Ret an på en tallerken.

Pres det hele bagte hvidløg ud og fordel det over grønsagerne.

Dryp med lidt af marinaden, garner med rosmarin og timian og drys med havsalt

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (10 stemmer)
Siden er blevet set 2.578 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her