Logo

Kalveskank på grill

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kalveskank på grill 

 
Det er sjovt og hyggeligt at grille, både når man er mange og få. Det er en lækker, sund og alsidig tilberedningsform, som bliver mere og mere populær.
Til 4 portioner. Tilberedningstid: 1 time (plus marinering natten over)

 
# Ingredienser
2 kalveskanke à 1-1,2 kg
4 spsk honning
8 spsk citronsaft
8 spsk chilisauce
1 tsk rosmarinnåle
salt
2 fed hvidløg
olie til pensling


Kalveskank på grill

 
* Tilberedning
1 Skyl kalveskankene, dup dem tørre og anbring hver skank
på et rigelig stort stykke alufolie.

 
2 Varm honningen op og rør den sammen med citronsaft,
chili sauce, rosmarinnåle og lidt salt.

 
3 Smør et tykt lag på kødet og pak alufolien fast omkring det.
Lad marinaden trænge ind natten over.

 
4 Pil hvidløgsfeddene og flæk dem.
Pak kødet ud af folien, lad det dryppe godt af og
spæk det med de halve hvidløg.

 
5 Pensl kalveskankene med olie og steg dem på grillen i ca. 1 time.
Vend dem jævnligt.
Hertil passer en Fyldig hvidkålssalat

 
Pr. portion ca. 2289 kJ/548 kcal 75 g protein, 13 g fedt,22 g kulhydrater

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.051 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit griller du?
Effektiv reklame - klik her