De lækreste og møre kalveschnitzler med inspiration fra det
italienske køkken. Schnitzlerne marineres med citron og serveres med
rosmarin-sennepssmør, grillede forårsløg og asparges
4 personer
# Ingredienser
4 kalveschnitzler, 1½-2 cm tykke
CITRONMARINADE:
saften fra ½ citron
2 spsk olie
½ tsk kværnet peber
ROSMARIN- SENNEPSSMØR:
125 g smør
1 spsk Dijon sennep
1-2 spsk finthakket rosmarin
1-2 fed hvidløg, finthakket
½ tsk kværnet peber
* Tilberedning
Rosmarin-sennepssmør:
Blødgør smørret lidt og rør det godt sammen med de øvrige
ingredienser.
Læg det på er stykke pergamentpapir eller plastfolie og form
der som en rulle.
Læg der i køleskab til smørret er fast og til at skære i
skiver.
Læg schnitzlerne i er fladt fad.
Pisk marinaden sammen og hæld den over.
Vend schnitzlerne i marinaden og lad dem marinere tildækket 1
time i køleskab.
Lad dem dryppe af i en sigte - Hæld marinaden ud.
Læg schnitzlerne på en penslet rist.
Grill dem 2-3 min. på hver side.
Server med rosmarin-sennepssmør, grillede forårsløg og
asparges.
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid -
kogebog.dk