Det er sjovt og hyggeligt at grille, både når man er mange og
få. Det er en lækker, sund og alsidig tilberedningsform, som bliver mere og
mere populær.
Til 4 portioner. Tilberedningstid: 15 min.
# Ingredienser
4 rumpsteaks à 125 g
salt og peber
½ dl cognac eller brandy
60 g smør
4 spsk grønne peberkorn
4 dl cremefraiche
krydderurter til pynt
* Tilberedning
1 Skyl steakene, dup dem tørre og krydr dem med salt og
peber.
Kom lidt cognac i en sprøjte og sprøjt den ind i steakene.
Hold resten af cognacen klar til saucen.
2 Steg steakene på grillen i 5-7 min på hver side.
3 Varm smørret op og svits peberkornene heri et øjeblik.
Til sæt resten af cognacen, flamber og rør derpå
cremefraichen i.
Smag saucen til med salt og anret den sammen med steakene.
Pynt det hele med krydderurter og server.
Pr. portion ca. 22/0 kJj529 kcal 29 g protein, 42 g fedt, 3 g
kulhydrater
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid -
kogebog.dk