Panini er et populært medlem af sandwichfamilien. Panini er
en genial kombination af en sandwich og en toast, som giver mulighed for flere
smagsvarianter. Du kan bage brødet selv eller købe det færdiglavet.
Forberedelsestid 10
min. Grilltid 5-8 min. Til 4 personer
# Ingredienser
4 flade panini brød
2·3 spsk grov sennep
12 tynde skiver (ca.
225 g) italiensk lufttørret skinke
6 tynde skiver (ca.
180 g) italiensk provolone ost
2 ristede røde
peberfrugter, skåret i 2¼ cm brede strimler
2-3 håndfulde friske
basilikumblade
olie
* Tilberedning
1. Forbered en
to-zone-grill til lav varme (se anvisning).
2. Flæk brødene og
pensl snitfladerne med sennep.
Skær skinken i
mindre stykker og læg dem på brødenes underdel.
Skær osteskiverne
over og fordel dem på skinken, derefter
peberfrugt og
basilikum.
Læg brødenes overdel
på og tryk godt sammen.
3. Pensl begge sider
af brødene let med olie.
Rens grillristen
grundigt.
Læg brødene på
risten og læg noget tungt over dem,
fx en
støbejernspande.
Grill dem over
direkte lav varme og åbent låg i 5-8 min.
Vend hver panini en
gang og flyt dem på risten, så de grilles jævnt.
Til sidst skal
brødene være ristet smukt brune på begge sider og
osten smeltet.
4. Læg brødene på et
skærebræt og skær dem midt over på skrå
eller i mindre
stykker, hvis de skal serveres som forret.
Server dem varme.
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk