Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuldt tilbehør
❤
Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk
- prøv selv.
Til 4-6 personer
# Ingredienser
8 små bagekartofler,
skrubbede
50 g smør, smeltet
salt og peber
Topping:
6 forårsløg, i tynde
skiver
50 g gruyereost
50 g god italiensk
salami, i tynde strimler
* Tilberedning
1 Varm ovnen op til
200 °C.
Prik kartoflerne med
en gaffel og bag dem i 1 time, eller til de er møre.
Alternativt kan de
også bages i en mikroovn ved høj effekt i 12-15 min.
Skær kartoflerne
over på langs og grav kødet ud, men lad ca ½ cm kartoffel blive siddende i
skallen.
2 Varm grillen godt
op.
Pensl indersiden af
kartoffelskallerne med det smeltede smør.
3 Læg skallerne med
skærefladen nedad på grillristen og grill dem ved jævn-stærk varme i 10-15 min.
Vend skallerne og
grill videre i 5 min, eller til de er sprøde.
Pas på ikke at
brænde dem på.
Krydr med salt og
peber efter behag og server med diverse toppings, mens de stadig er lune.
4 Hvis du synes, kan
skallerne også fyldes med fyldet, mens de grilles.
Giv skallerne 10 min
som beskrevet ovenfor, vend dem og fordel fyldet i dem.
Grill dem derefter
yderligere 5 min, eller til osten begynder at smelte.