Logo

Sprøde kartoffelskaller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sprøde kartoffelskaller

 

Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuldt tilbehør Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk - prøv selv.

Til 4-6 personer

# Ingredienser

8 små bagekartofler, skrubbede

50 g smør, smeltet
salt og peber

 

Topping:

6 forårsløg, i tynde skiver
50 g gruyereost

50 g god italiensk salami, i tynde strimler

 

* Tilberedning

1 Varm ovnen op til 200 °C.

Prik kartoflerne med en gaffel og bag dem i 1 time, eller til de er møre.

Alternativt kan de også bages i en mikroovn ved høj effekt i 12-15 min.

Skær kartoflerne over på langs og grav kødet ud, men lad ca ½ cm kartoffel blive siddende i skallen.

 

2 Varm grillen godt op.

Pensl indersiden af kartoffelskallerne med det smeltede smør.

 

3 Læg skallerne med skærefladen nedad på grillristen og grill dem ved jævn-stærk varme i 10-15 min.

Vend skallerne og grill videre i 5 min, eller til de er sprøde.

Pas på ikke at brænde dem på.

Krydr med salt og peber efter behag og server med diverse toppings, mens de stadig er lune.

 

4 Hvis du synes, kan skallerne også fyldes med fyldet, mens de grilles.

Giv skallerne 10 min som beskrevet ovenfor, vend dem og fordel fyldet i dem.

Grill dem derefter yderligere 5 min, eller til osten begynder at smelte.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.306 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her