Denne sydøstasiatisk inspirerede marinade er specielt lækker
til kylling og svinekød. Galanga, også kaldet Thai-ingefær, ligner i smagen
"almindelig" ingefær og kan fås i asiatiske butikker.
Giver 1¾ dl
# Ingredienser
2 stilke citrongræs, kun det bløde indeni, skåret i fine
strimler
5 cm ingefær eller galanga, hvis det kan fås, skrællet og
hakket
2-4 Thai-chili efter smag
1 rød peberfrugt, uden kerner og hakket fint
1 mellemstort løg, hakket fint
2 fed hvidløg, hakket fint
2 spsk jordnøddeolie
2 spsk fiskesauce
2 spsk farin
1 spsk limesaft
4 spsk vand
* Tilberedning
Kom alle ingredienserne i en blender eller foodprocessor og
blend til en glat pasta.
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes
med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk eller Grill +.
----------- ooo OÔO ooo -----------