Logo

Sprøde lammeribben

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sprøde lammeribben 

 
Selvom lammekød bliver stadig mere populært, kan det være vanskeligt at finde hele lammebryst i supermarkedet. I stedet kan du bede din slagter om lammebryst, der allerede er udskåret.
Giver 4 portioner

 
# Ingredienser
2 stykker lammebryst (ca.1,25 kg)
revet skal og saft af 1 citron
2 fed knust hvidløg
2 tsk tørret merian
2 tsk tomatpuré
1 tsk farin
et drys cayennepeber
¼ tsk havsalt
2 spsk vand

 
* Tilberedning
1 Puds store fedtstykker af lammet.
Skær bryststykket til ribben (eller ribbenspar). Læg ribbenene i en skål.

 
2 Bland de resterende ingredienser.
Hæld marinaden over ribbenene og vend dem så de er dækket overalt.
Dæk til og lad dem marinere i køleskab i 2-4 timer.

 
3 Grill lammebenene over middel varme og vend dem hyppigt.
Stegetid 10-15 min eller til de er godt brunede.

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk eller Grill +.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 482 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her