Selvom lammekød bliver stadig mere populært, kan det være
vanskeligt at finde hele lammebryst i supermarkedet. I stedet kan du bede din
slagter om lammebryst, der allerede er udskåret.
Giver 4 portioner
# Ingredienser
2 stykker lammebryst (ca.1,25 kg)
revet skal og saft af 1 citron
2 fed knust hvidløg
2 tsk tørret merian
2 tsk tomatpuré
1 tsk farin
et drys cayennepeber
¼ tsk havsalt
2 spsk vand
* Tilberedning
1 Puds store fedtstykker af lammet.
Skær bryststykket til ribben (eller ribbenspar). Læg
ribbenene i en skål.
2 Bland de resterende ingredienser.
Hæld marinaden over ribbenene og vend dem så de er dækket
overalt.
Dæk til og lad dem marinere i køleskab i 2-4 timer.
3 Grill lammebenene over middel varme og vend dem hyppigt.
Stegetid 10-15 min eller til de er godt brunede.
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med
grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk eller Grill +.
----------- ooo OÔO ooo -----------